29 Nisan 2010 Perşembe

Finale Giderken Geride Kalanlar


Zlatan İbrahimoviç: İnter den ayrılma isteği "şampiyonlar liginde final oynamak ve kupayı kaldırmak isteyen bir kulüpte oynamak istiyorum" dedi. Barcelonaya transfer oldu. Şimdi evine gidiyor 22 Mayıs da ki final maçını seyretcek. İnter finalde.

Wesley Sneijder: Real Madrid de çok portakal var dendi. İlk kurban o oldu.15 milyon euro'ya gitti. Perez'in şampiyonlar ligini evimizde kaldırabileceğimiz bir kadro kurma hayalinde kurban ettiklerinden biri oldu. Şimdi kendisi finalde. Takımının da beyni vazifesinde. Perez de inşaatının temellerini atıyor.

Arjen Robben: Real Madrid onu transferin son dönemine kadar satmadı, Ribery'i bekledi, takasta kullanmak istedi. Olmadı. Sonunda 20 milyon euroya sattı. Şimdi Robben Bayern Münihle finalde. Robben de yıldız statüsünde Münih'de Ribery'i geride bıraktı. Perezin Madridi liderin bir puan gerisinde 2.sırada. Geçen sene Robbenin taşıdığı Real Madridden farksız. Sen Ribery'i bekleyeme devam et Perez..

Jose Mourinho: Takımı şampiyonlar liginde, gruplara kötü başlangıç yapınca ilk açıklaması " İnterin şampiyonlar ligini kazanmak zorunda olduğunu sananlar futboldan anlamayanlar" dedi. Kendi çabasıyla, zekasıyla finale çıkardı takımını.

Frank Ribery: Real Madride gitmek istiyorum dedi. Gitseydi Real Madrid çok daha iyi bir hücum gücü olan bir takım görünüme erişecekti. Belki finale kalabilirlerdi. Gidemedi takımında kaldı. Kaderinde varmış ki, ne o final oynayabilecek, nede Real Madrid. Bu durumdan faydalanan adam da şüphesiz kontratında son sezonu yazan HAMİT ALTINTOP'tur. Ribery de Dünya kupası sonrası Real Madrid, Zidane ve kendisi arasında 3 lü kurar imzayı atar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder