18 Aralık 2009 Cuma

Avrupadan Geliyor.


Uefa da cemaatin rakipler belli oldu. Fenerbahçe, fransız Lille ile eşleşirken Daum'un muhteşem(!) oyun sisteminin acaba bu maçı nasıl zorlaştıracağı merak konusu. Galatasaray ise "hasta" Atletico Madrid ile eşleşti. Atletico her ne kadar hasta olsa da hücum gücü bazı maçlar hastalık dinlemeyebilir ve dirilmiş bir Atletico, Galatasaray'ın olmayan(!) defansına aşırı derecede iş düşürebilir zira bu iş sadece Servet'in hayvani maçlarından birine denk gelsen de gelmesen de fark etmez. Fenerbahçe eğer Lille takımı elerse, bu sefer karşısında Unirea Urziceni- Liverpool maçı galibini bulacak ve bu nitekim Liverpool olucak. Galatasaray ise Atletico Madridin hastalığından istifade boğabilirse Sporting Lizbon-Everton galibiyle karşılaşcak. Şahsi bir seslenme bir duyuru yapmak istiyorum buradan. Arda Turan eğer yaz döneminde büyük takımları düşünüyorsa bu 2 maçı da çok ciddiye almalı çünkü bu maç yüksek ihtimal takip edilir, izlenilir.

1. Rubin Kazan - Hapoel Tel Aviv
2. Athletic Bilbao - Anderlecht
3. Copenhague - Olympique de Marsella
4. Panathinaikos - AS Roma
5. Atletico Madrid - Galatasaray
6. Ajax - Juventus
7. Brujas - Valencia
8. Fulham - Shaktar Donetsk
9. Liverpool - Unirea
10. Hamburgo - PSV
11. Villarreal - Wolfsburgo
12. Standar Lieja - Salzburgo
13. Twente - Werder Bremen
14. Lille - Fenerbahçe
15. Everton - Sporting de Lisboa
16. Herta de Berlin - Benfica

Gelelim Şampiyonlar ligine. Daha balık baştan koktu. İnter ile Chelsea'nin maçı can alır. Mourinho, Chelsea'ye eski öğrencilerine karşı neler yapabilecek hep birlikte göreceğiz fakat dedim ya elenen takımda çok canlar gider. Onun dışında Milan-Manchester maçı gene bir derece zevkli. Birde Arthur Zico var tabii. Uğramadan geçilmez. İnşallah Bordeux'u eler ve stajer dedikleri kariyerine bir çeyrek final daha ekleyebilir Zico. Hleb kiralık geldiği takıma karşı bakalım kendini gösterebilcek mi. Senelerdir Madridin başına bela olmuş olan Lyon gene çıktı karşısına Madrid'in. Bakalım Los Galacticos bu sefer ne yapacak. Hep birlikte mutlu mesut futbol akşamları bizleri bekliyor olacak pek yakında. Şimdiden iyi seyirler.

Stuttgart - Barcelona/ Olympiakos - Bordeaux/ Inter - Chelsea/ Bayern Münih - Fiorentina/ CSKA Moskova - Sevilla/ Lyon - Real Madrid/ Porto - Arsenal/ Milan - Manchester United

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder