27 Kasım 2009 Cuma

Gel Ey Seher

Geçen sene(2 Mayıs 2009) bütün Türkiye oturdu şu yukarıda ki maçı oturdu izledi ve o gün Barcelona, Barnebeuda Real Madrid'i patlıcan oturtma yaptı. Öyle ki Casillas Messiden yediği ikinci golün ardından öyle bir oturdu ki ağzına sigara versek 80'ler yeşilçamda aşk acısı çeken sokak serserisinin başarılı bir fotoğrafı olurdu. Peki bu skorun bu denli hayvani olmasının sebebi mi?
İşte bu resim herşeyi anlatıyor. Tarih 7 Mayıs 2008. Stad Santiego Barnebeu. Fakat bir farklılık var. Barçalı futbolcular, Real Madridli futbolcuların sahaya çıkmasını bekliyorlar. Çıkıncada şampiyonu alkışlıyorlar. Yukarıda bahsettiğimiz derbiden önce Xavi Hernandez, bir maç öncesi toplantıda alkışladıkları gecenin haftasında uyuyamadığını ve o skorun onları çok kötü etkilediğini söylüyor(Maç Raul, Robben, Higuain ve Nistelroy'un golleriyle 4-1 bitiyor). Ve nitekim 2 Mayıs 2009'da alkışladıkları yerden intikamını çok pis alıyor Barcelona.

Bu hafta pazar günü saat 20:00' da Nou Campdayız bu sefer. Büyük tehdit demiştik ya Barcelona-İnter maçı için. Bekliyoruz demişti İniesta ve tayfası o gece. Madrid pazar gününe metrobüsle geliyor. Messi ve Ronaldo horozları ilk olarak Messinin çöplüğünde, Ronaldo racona geliyor. Keser mi mechul.

Cristiano Ronaldo: Camp Nou'da oynayacağım ve kazanacağız.
Kaka: Barcelona daha iyi oynuyor ama biz daha iyi takımız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder